4.9/5
4.9/5 средна оценка

Anti-virus (GANS)

Anti-virus GANS въздейства благоприятно при:

БЪРЗА ДОСТАВКА

СИГУРНО ПЛАЩАНЕ

30 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Спри вирусите и бактериите!

Вирусите и бактериите, които причиняват болести са винаги около нас.
Всички знаем за стандартните методи за преборването им. Те са скъпи, в много случай не ефективни и когато свършат таблетките се купуват нови.
Но света се развива и създаваме нови методи за борба!
Anti-virus GANS е уникален продукт който е произведен по технологията на Keshe Foundation Spaceship Institute и няма аналог на себе си.

Как работи?

До днес в света на медицината никога не е имало решение за вирусите, защото никога не сме разбирали какво всъщност представляват.

Сега с новото разбиране и благодарение на плазмената технология
има начин да намалим вредите от вирусите и бактериите.

Технологията ни дава възможност да придаваме различни свойства на GANS материалите.

Ние създадохме различни комбинации CO2, ZnO и CuO GANS, които действат благоприятно при условия на вирусни и/или бактериални инфекции.

Ето защо толкова много хора предпочитат GANS

Anti-virus (GANS)​

Хомеопатия

Таблетки

Как да използваме GANS?

Сложете Anti-virus GANS до съд с вода.
Изчакайте от 3 до 6 часа за максимално преструктуриране на водата.
Насладете се на натуралната енергия и консумирайте без ограничение.
Бутилчицата с GANS не се отваря ! ! !
С една бутилчица GANS може да зареждате до 10л. вода наведнъж. Препоръчваме Ви да използвате ниско минерализирана вода (изворна) или трапезна.

Бъди здрав и Живей на 100%

4.9/5
4.9/5 средна оценка

Anti-virus (GANS)

Anti-virus GANS въздейства благоприятно при:

Само за

139,99

*ограничени количества

БЪРЗА ДОСТАВКА

СИГУРНО ПЛАЩАНЕ

30 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Още се чудиш?

Ние от Plasma Science силно вярваме в качеството на продуктите си и за това ти даваме възможност да върнеш продукта който си закупил в рамките на 30 дни и да получиш парите си обратно.

Често задавани въпроси

GANS означава „Газ в нано твърдо състояние на веществото“

Когато говорим за състоянието на материята на газа, имаме предвид молекули като кислород, водород, въглероден диоксид и т.н. Това е най-малко плътното от известните ни материални състояния. Ако мислим за различни материални състояния, имаме газ, течност, твърдо вещество и сега имаме GANS. Той е състояние на материята, което можем да създадем физически и е най-близо до първоначалния източник на енергия. Фондация Кеше откри, че GANS, изсушен, както и свързан с вода, е полезен като източник на енергия и може да се използва във всички области на здравеопазването, земеделието, енергетиката, космическите технологии, транспорта, околната среда и т.н. Получаване на GANS е резултат, когато въглеродът във въздуха се свързва с кислород от солен разтвор. В един вид плазмен балон, състоящ се от магнитни и гравитационни полета, тази връзка се въвежда в кристална форма. Тези кристали поглъщат светлината (полетата) и ги съхраняват и освобождават според търсенето. Всеки кристал е като слънце! Нано материалите в състояние GANS са най-свръхпроводящите и изолационни материали, които някога сме познавали. Сега когато знаем как да правим различни GANS материали, можем да осигурим нужната енергия на всяка клетка в тялото на човека, животното или растението за да функционира правилно.

GANS не е медицинско изделие нито хранителна добавка.

Всеки е чувал че водата има памет. Какво всъщност означава това?
Вече има много проучвания и доказателства за това, че водата притежава свойства, които надхвърлят рамките на чистата химия. Тя има свойството да съхранява информация и ефектът от това се нарича епитаксия. Водата има способността да запазва информацията, независимо дали тя е положителна или отрицателна. Когато водата е подложена на външно въздействие (ток, микровълни, безжичен интернет и др.), тя попива информацията и променя структурата си. Тъй като записва нова информация, водата придобива нови свойства, но химичният и състав остава непроменен. Структурата на водата е много по-важна от химичния състав.

Структурата на водата означава как са организирани нейните молекули. Водните молекули се обединяват в групи, които се наричат клъстери. Учените теоретизират, че тези клъстери работят като клетки от памет от определен вид, в които водата записва цялата история на връзката си със света, сякаш на магнитна лента.

След като се замрази, тя може да се наблюдава под микроскоп, където ще се видят най-различни по форма кристали. Фотографиите направени под микроскоп, показват, че под въздействието на положителни вибрации водата образува красиви ледени кристали, докато негативните влияния, създават хаотични фигури. Японският изследовател Масару Емото от години прави експерименти с водата, като я излага на музика, на реч, на картини, на мисли и думи, написани на хартия и прикрепени към стъклен съд, след което фотографира замразените капчици вода подложени на експеримента и резултатите са удивителни.

Например водата, на която е показан надпис с думата “Любов” (залепен на бутилката или поставен под нея) е със съвършена структура на кристалната решетка. Кристалът на Любовта е с правилна шест-лъчева звезда. От недрата на земята извира идеално структурирана вода, която не е информационно замърсена. В природата, реките и ручеите текат по плавно извити русла и тази вода има красива кристална решетка.

Но във водопроводната мрежа водата многократно завива под прав ъгъл. След всеки ъгъл нейната структура все повече и повече се разрушава. Кристалите на тази вода са с различна форма, но всички са деформирани. Във водопроводите на градовете водата се движи в затворен цикъл. След химичната обработка и филтри, тя пак се връща в домовете ни, съхранявайки спомена за химикалите. Но още по-лошо е информационното замърсяване на водата при протичането и през тръбите край хиляди домове, от където водата попива цялата негативна енергия, като злоба, завист и стрес. След всичко това, тя вече е енергийно замърсена и почти мъртва, и не е добре да попадне в организма ни.

След като вече знаем това, можем да разберем че всяка секунда абсорбираме различни видове енергия тъй като водата присъства и в нашите тела от 55% до 75%. Освен това организма използва абсорбиращото свойството на водата за да изхвърля излишната или отрицателната енергия чрез урината потта и сълзите. (това на което ние казваме токсин тежки метали и др.)

Тъй като GANS е силно енергийно състояние на материята, той може да повлияе на водата като я преструктурира мулекулярно и това се нарича заредена вода.

Заредена вода е водата която носи енергията на GANS.
Тъй като GANS материалите са много силно енергийни, водата веднага приема енергията и това се нарича заредена вода. Това може да стане по следния начин. Когато поставите GANS или източникът на енергия да стои известно време в/до самия съд с вода. Зареждането на водата започва веднага щом я доближите до вода, но е препоръчваме да оставите да се зареди за 2-3 часа и тогава да консумирате. Бутилчицата с GANS може да стои постоянно да водата.

Можем да обобщим, че заредената вода става когато до нея или в нея има GANS. Тази вода е балансирана и носи енергията на GANS. Когато пием от нея, ние вкарваме енергията на GANS в тялото си и то се пренася във водата която е вътре в нас. Така клетките биват поставени в среда в която могат да намерят баланс и да функционират правилно.

Всяка вода може да бъде заредена. Времето за зареждане и пълно преструктуриране на водата зависи от това какви примеси и частици съдържа тя. Ние препоръчваме да се използва ниско минерализиранa водa (изворнa) или трапезна.

Процесът на зареждане на водата започва веднага след като доближите бутилчицата с GANS до водата. Ние видяхме че в продължение на 24 часа от началото на зареждането, водата изменя структурата си. Това не означава че докато се зарежда водата не може да се консумира. Можете да си заредите вода и да започнете да я консумирате още от 3-тия час.

GANS материалите имат дълъг период на разпад и буквално могат да се използват цял живот. Също така могат да се използват от повече от един човек. Разклащайте бутилчицата веднъж или два пъти в месеца.

GANS материалите не са токсични и не биха могли да навредят на здравето на човека, не могат да развият бактерии, тъй като това е преходна форма на материята в която съответните процеси не се случват.
Ако водата, която консумирате е годна за деца според възрастта им то тогава отговорът е ДА! Децата могат да консумират вода, която е заредена с GANS. Не забравяйте, че химичният състав на водата не се променя, променя се само молекулярната й структура.
Заредената вода с GANS е полезна за всички форми на живот на нашата планета. Трябва да знаете че човека и всички живи организми в нашата атмосфера са изградени от Азот, Въглерод, Кислород и Водород. В този ред на мисли, всяко живо същество или растение използва енергията от GANS.
Не е нужно да се наливате с вода, както правят много хора по препоръките на различни доктори или диетолози. Прекомерното пиене на вода може да създаде голямо налягане в бъбреците и това да причини бъбречна недостатъчност. При нормални обстоятелства може да пиете по колкото ви се пие. Ако използвате водата при настинки, грип или инфекции трябва да пиете по често. Препоръчваме да се пие на всеки 1 час по 100мл. вода.
GANS материалите не са медицински продукти нито хранителна добавка.
Всички цени са в български лева и с добовено ДДС

Copyright © 2022 WD7. All Rights Reserved.