меню

SEO, Маркетинг и Невромаркетинг

seo и маркетинг

WD7 e агенция за дигитален маркетинг, SEO оптимизация, Копирайтинг, Маркетинг и Невромаркетинг – в корпоративния свят това са отделни департаменти, които извършват координирани действия по сайта, брандинга, рекламни материали и т.н. на дадена компания.

Те трябва да вървят ръка за ръка. Всяка медия, статия или реклама трябва да е синхронизирана и създадена да следва фирмената визия. За да постигнете запомнящ се бранд трябва всичките неща, които клиентите Ви ще виждат да са консистентни, с едни и същи цветове, с едно и също лого и т.н.

Знаете ли, че Кока Кола са патентовали не само логото си, а и конкретния червен цвят? Брандингът им е толкова добър, че самия цвят кара мозъка да се сеща за тях.

Маркетинг отделът избира посоката на брандиране и посоката, в която поема дадена компания. Този департамент избира темите, по които ще се пише, и битките, които ще се водят за трафик. Хората по създаването на съдържание следват поетата посока, но без правилно SEO целият труд ще е напълно безсмислен – тоест няма да има резултати. А невромаркетингът оптимизира всяка стъпка за постигане на максимални резултати (пример: смяната на текста на бутон в Амазон довела до 300 милиона повече печалби).

Затова ако Вие нямате маркетинг, невромаркетинг, копирайтинг и SEO отдели ние предлагаме комбинирана услуга – SEO и Маркетинг.

Вместо да наемате поне четирима отделни специалисти, делегирайте тези задачи на нас. Това винаги ще е по-разумното финансово решение, особено ако сте малка или средна фирма. Нашите специалисти са селектирани и привлечени от най-големите фирми в индустрията. И ако се чудите защо са дошли при нас, причината е, че с нас е удоволствие да се работи.

Какво вклюва SEO и Маркетинг?