меню

Ние постигаме Вашите цели

Изработка на сайтове и магазини

За да имате успешен бизнес, трябва да се стремите да сте перфектни във всички сфери. Сайтът е Вашата визитка и Вие искате той да е уникален, бърз и запомнящ се. Ние ще го създадем за Вас!

Има причина да ни избират

Екипа ни е иновативно структуриран и невероятно добре организиран, всички проекти се създават в рамките на 20 работни дни. За всяка спънка ще ви предлагаме 2-5 решение, които са се доказали във времето и вие сами ще избирате посоката.

По този начин Вие ще се съсредоточите в това, в което Вие сте добри, без ненужни главоболия. Същото важи и за другите ни услуги.

И май тук е и мястото да споделим, че комуникацията с нашия екип е удоволствие и половина – не сме се родили така, всички минават специални обучения и регулярни тестове.

 

Първото впечатление е важно

Вашият бизнес е Вашият сайт

Първото нещо, което потенциалните клиенти виждат, независимо в коя сфера работите, е Вашият сайт. Ако той е лошо направен и има „счупени“ снимки и страници, те ще очакват ниско ниво на услугата и продуктите, които предлагате и ще отидат другаде.

Защо да ни изберете?

Реален бизнес опит

Екипа на WD7 има 40+ години акумулативен търговски опит в различни индустрии. Ние знаем как да направим сайта ви да продава!

Крачка пред технологията

Ние създаваме Вашите проекти с най-новите и най-добрите технологични решения в света, години преди Вашите конкуренти да чуят за тях.

Директен Контакт

Свързвате се директно с хората, които градят Вашия проект, без чакане, без посредници, без оправдания.

Невромаркетинг

От десетилетия в Западния свят се използват „трикове“, за да се контролира поведението на клиента. Ние ще ги имплементираме в проекта Ви.

Прозрачност и Отговорност

Ние поддържаме постоянна връзка с нашите клиенти, за да знаят по всяко време как се развива проекта им.

Отдаденост

За нас всеки проект е като дете, а ние сме неговите родители и желаем то да достигне върхове, които и ние не сме си представяли.

Не е само до сайта

За да бъде успешен един бизнес не се нуждае само от сайт, а от много други неща, които да работят в синхрон – SEO, Маркетин, Реклами и др.

Без Глупости

Вместо да Ви даваме статистики и числа, които може би не разбирате, ние следим Вашите продажби и Ви комуникираме как се позиционирате в Google.